Barcelona on päässyt jatkosopimukseen Alejandro Baldén kanssa. Asiasta kertoo Sport.

Uusi sopimus ulottuisi kesään 2027 ja sisältäisi jo tutuksi tulleen miljardin euron ulosostopykälän, jollainen löytyy myös Gavin, Pedrin, Ronald Araújon, Ansu Fatin ja Ferran Torresin sopimuksista.

Barcelona ei ole vahvistanut jatkosopimusta – ja vaikka vahvistaisi, sitä ei vielä saataisi rekisteröityä. Barcelonalla on jo ennestään Araújon, Gavin, Sergi Roberton, Marcos Alonson ja Iñaki Peñan jatkosopimukset odottamassa rekisteröintiä.

Rekisteröinti on mahdollista vasta sitten, kun Barcelona pääsee La Ligan asettaman palkkakaton raameihin. Barca on tehnyt La Ligassa rahoitussuunnitelman, josta La Liga antaa tuomionsa perjantaina. Se on iso päivä ei pelkästään edellä mainittujen jatkosopimusten, vaan myös kesän mahdollisten hankintojen vuoksi.

Jatkosopimusten lisäksi Barcelona yrittää mahduttaa palkkakaton alle muun muassa Lionel Messin, Iñigo Martínezin ja Ilkay Gündoganin. Perjantai kertoo paljon siitä, onko suunnitelma realistinen.

Baldésta vielä sananen. Kyseessä on 19-vuotias vasen pakki, joka on tällä kaudella lyönyt itsensä läpi ja syrjäyttänyt itsensä Jordi Alban. Kaikki kilpailut mukaan lukien Baldé on pelannut tällä kaudella 41 ottelua ja iskenyt tehot 1+7. Uransa avausmaalin nuorukainen viimeisteli juuri viime viikonloppuna paikallisottelussa Espanyolia vastaan. Barcelona voitti pelin 4-2 ja varmisti voitolla sarjamestaruuden.

LUE MYÖS