Borussia Dortmundia edustavaa Raphaël Guerreiroa on tarjottu Atléticolle, kertoo AS.

Atlético harkitsee parhaillaan tekevänsä sopimuksen Guerreiron kanssa. Guerreiron sopimus Dortmundin kanssa päättyy kuluvaan kauteen, eikä hän jatka uraansa seurassa. Guerreiro on edustanut Dortmundia seitsemän vuoden ajan.

29-vuotias Guerreiro on pelannut loistavan kauden Dortmundissa. Vasen laitapuolustaja on tehnyt viisi maalia ja antanut jopa 14 maalisyöttöä. Guerreiro taistelee kauden viimeisillä kierroksilla Bundesliigan mestaruudesta. Bayern München johtaa sarjaa pisteen erolla Dortmundiin, kun kaksi kierrosta on pelaamatta.

AS:n mukaan Guerreiron palkka sopii myös Atléticon palkkarakenteeseen.

Guerreiro on pelannut 63 A-maaottelua Portugalin paidassa. Guerreiro oli mukana Portugalin MM-kisajoukkueessa.