Sevilla pelasi torstaina Juventuksen vieraana 1-1-tasapelin Eurooppa-liigan välierien avausosassa.

Vierasjoukkue iski ottelun ensimmäisen osuman 26. minuutilla. Sevilla eteni omasta päädystään muutamalla syötöllä tehokkaasti Juventuksen kenttäpuoliskolle ja lopuksi Lucas Ocampos tarjoili syötön Youssef En-Nesyrille, joka latasi pallon sisään.

Juventuksen tasoitusta odoteltiin aina 97. minuutille saakka. Sevillan puolustus nukahti kulmapotkussa pahasti ja pallo tuli parin pelaajan kautta Federico Gattille, joka puski lähietäisyydeltä loppulukemat taululle.

Torstain toisessa Eurooppa-liigan välierässä AS Roma voitti Bayer Leverkusenin 1-0 kotikentällään. Toiset osaottelut pelataan ensi viikon torstaina.

Sevilla on Eurooppa-liigan kaikkien aikojen menestynein joukkue kuudella mestaruudellaan, joista viimeisin tuli keväällä 2020.