Barcelona on ollut tyytyväinen toppari Samuel Umtitin otteisiin lainaseura Leccessä, kertoo Diario Sport.

Umtiti, 29, siirtyi Barcelonaan kesällä 2016 kotimaansa suurseurasta Lyonista 25 miljoonalla eurolla.

Ranskalaistoppari näytti alkuun pitkäaikaiselta luottopelaajalta Blaugranan puolustukseen, mutta hän putosi ajan mittaan loukkaantumisten ja ailahtelevaisuuden myötä kauas nokkimisjärjestyksen kärjestä.

Barcelona yritti pitkään tuloksetta hankkiutua Umtitista eroon. Täksi kaudeksi hänet saatiin lainattua Serie A:n sarjanousija Lecceen, ja Barcelona on ollut mielissään diilistä, vaikka se ei saakaan siitä järin suurta korvausta.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

FR Barça

@FRBarca_
Le Barça espère vendre Umtiti pour une bonne somme après sa saison avec Lecce

Des offres sont attendues de l'Italie et de la France pour le français

(SPORT)

Umtiti on nimittäin esiintynyt Leccessä edukseen ja päässyt pelaamaan enemmän kuin moneen vuoteen. Hän ei ole Barcelonan tulevaisuuden suunnitelmissa, mutta onnistuneen lainapestin jälkeen ranskalaistoppari on helpompi kaupata eteenpäin.

Leccellä ei ole lainasopimuksessa osto-optiota mukana, joten sen olisi neuvoteltava pysyvästi siirrosta Barcelonan kanssa erikseen. Umtiti on todella tyytyväinen Leccessä, mutta hänestä odotetaan tarjouksia myös muualta Italiasta ja Ranskasta.

Barcelonan ja Umtitin sopimus on voimassa kesään 2026 saakka, joten Katalonian suurseuralla ei ole tarvetta myydä häntä alehintaan.

Lue lisää Barcelonasta: