Álvaro Moratan sopimus Atléticon kanssa päättyy ensi kauden jälkeen.

13 maalia kuluvalla sarjakaudella viimeistellyt Morata haluaisi jäädä ensi kaudeksi Atléticoon. AS:n mukaan Morata on asettanut sen tavoitteekseen, mutta tiedostaa samalla, ettei se välttämättä toteudu.

La Gazzetta dello Sportin saamien tietojen mukaan AC Milan on kiinnostunut Moratasta. AC Milan etsii aktiivisesti uutta kärkeä, sillä Zlatan Ibrahimovicin odotetaan poistuvan seurasta kesällä. Ibrahimovicin sopimus loppuu tähän kauteen, eikä AC Milan tiettävästi tarjoa hänelle jatkosopimusta.

Lehden mukaan AC Milan kaavailee Moratan maksavan noin 15 miljoonaa euroa. Atléticon ei kuitenkaan odoteta luopuvan hänestä siihen hintaan.

Kolmessa peräkkäisessä La Liga -ottelussa maalin tehnyt 30-vuotias Morata on aiemminkin pelannut Serie A:ssa. Morata edusti Juventusta vuodet 2014-16, ja 2020-22.

Myös Juventuksen on kerrottu tarkkailevan entisen pelaajansa tilannetta.

LUE MYÖS