Real Madridin manageri Carlo Ancelotti on vahvistanut, että Luka Modrić nähdään tiistaina kentällä Manchester Cityä vastaan.

37-vuotiaan kroatialaisveteraanin pelikunto oli suuri kysymysmerkki kaksi viikkoa sitten kärsityn takareisivamman takia. Häneltä jäi ottelut Real Sociedadia ja Almeriaa vastaan väliin.

Ancelotti on kuitenkin halukas peluuttamaan Modrićia nyt Mestarien liigassa, ja tämä ottamaan tietoisen riskin loukkaantumisensa pahenemisesta.

Espanjalaismedia Relevo kertoo, ettei Modric ole vielä 100-prosenttisesti kunnossa, sillä hänen piti olla alun perin kuukauden päivät poissa.

Uhka vamman uusiutumisesta onkin täten suuri ja voi pahimmassa tapauksessa johtaa jopa kuukausien mittaiseen sairauslomaan.

Modrić on tästä tietoinen, mutta haluaa asettaa Real Madridin etusijalle ja auttaa joukkuettaan Manchester Cityä vastaan.

Modrić on pelannut tällä kaudella 28 La Ligan ottelua, joista 17 avauksessa. Mestarien liigassa hän on puolestaan avannut seitsemän kymmenestä tähän saakka.

Madrid Xtra

@MadridXtra
🚨🎖| Luka Modrić's injury is not 100% healed, there's a threat of a bad relapse. A rupture could have him out for months preventing him from playing with Croatia in the Nations League. Modrić knows it but he prioritizes Real Madrid. @relevo

LUE MYÖS!