Barcelona yrittää päästä eroon Raphinhasta kesän siirtoikkunassa.

Barcelonan seurajohto ei aluksi suunnitellut myyvänsä Raphinhaa vain yhden kauden jälkeen, mutta lopulta Raphinha on valikoitunut pelaajaksi, josta yritetään päästä eroon pitkälti rahan vuoksi.

Barcelona tiedostaa saavansa Raphinhasta valtavasti rahaa kesän siirtoikkunassa. Newcastlen on jo kerrottu olevan valmis maksamaan pelaajasta 80 miljoonaa euroa.

Sportin saamien tietojen mukaan Raphinha on jo näyttänyt vihreää valoa paluulle Valioliigaan. Barcelona hankki Raphinhan viime kesänä Leedsistä noin 60 miljoonalla eurolla.

Raphinha ei ollut aluksi halukas jättämään Barcelonaa, mutta Sportin mukaan pelaajan mielipide on muuttunut viime viikkoina. Lehti kertoo Newcastlen lisäksi myös Chelsean olevan Raphinhan kintereillä.

Barcelonan tavoite on saada Raphinha myydyksi ennen kesä-heinäkuun vaihdetta. Barcelona tarvitsee huonon taloustilanteensa lisäksi pian tilaa täynnä olevaan palkkakattoonsa.

26-vuotias Raphinha on pelannut varsin mallikkaan kauden Barcelonassa. Kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan, on Raphinha viimeistellyt kymmenen maalia ja antanut 11 maalisyöttöä.