Real Madrid ja Manchester City iskevät yhteen tiistai-iltana Mestarien liigan välierissä. Otteluparin avausosa pelataan Bernabéulla.

Kyseessä on lähtökohtaisesti hyvin tasainen ottelupari.

Manchester City on pelannut loistavan kauden ja lähtee monien mielestä ennakkosuosikkina välieräpariin, mutta Real Madrid on osoittanut kykenevänsä venymään tarvittaessa vaikka mihin Mestarien liigassa. Se nähtiin myös viime kaudella, kun Real Madrid pudotti Manchester Cityn Mestarien liigan välierissä iskettyään jälkimmäisen osan loppuhetkillä kaksi maalia.

Manchester Cityn Bernardo Silva ei pelkää Real Madridia.

– Kunnioitamme Real Madridia paljon, mutta emme pelkää heitä ollenkaan. Miksi meidän pitäisi pelätä heitä? Yritämme pitää tämän vireen yllä, jonka olemme rakentaneet viimeisen kahden kuukauden aikana, jotta olemme todella itseluottavaisia Real Madridin pudottamisen suhteen. Tiedämme, että he voitti viime kaudella Mestarien liigan syystä.

Silvalta tiedusteltiin, lähteekö Real Madrid suosikkina ottelupariin jo pelkästään logonsa ja historiansa ansiosta.

– Kyse ei ole logosta. Kyse ei ole koskaan siitä. Jos Real Madridilla ei olisi Luka Modricia, Toni Kroosia, Viníciusta ja Karim Benzemaa, eivät he voittaisi mitään, koska pelipaita ei itsessään voita sinulle mitään. Olisimme tyhmiä, jos emme kunnioittaisi Real Madridia, mutta tavoitteemme on pudottaa heidät. Tiedämme, että hävisimme viime vuonna vaikealla tavalla.