Real Madrid on Copan mestari vuosimallia 2023. Real Madrid voitti lauantaisessa finaalissa Osasunan lopulta 2-1.

Real Madrid sai finaaliin loistavan alun. Rodrygo vei Real Madridin johtoon vain kahden minuutin jälkeen. Rodrygon maalin jälkeen Osasuna pääsi peliin mukaan ja kykeni laittamaan toden teolla kampoihin Real Madridille.

Osasuna iski tasoituksen tunnin kohdalla. Lucas Torrón upea laukaus yllätti Real Madridin Thibaut Courtois’n. 1-1.

Osasunan ilo ei kuitenkaan kestänyt reilua kymmentä minuuttia pidempään. Pallo kimposi Osasuna-puolustuksesta boksin sisällä Rodrygolle, joka siirsi Real Madridin uudelleen johtoon. Osuma jäi ottelun voittomaaliksi.

Real Madridille kyseessä oli seurahistorian 20. Copan mestaruus.

Real Madridin kausi jatkuu jo tiistaina, kun se kohtaa Manchester Cityn Mestarien liigan välierien avausosassa.