Real Madrid ja Osasuna kohtaavat toisensa lauantai-iltana Copan finaalissa. Finaali pelataan La Cartujalla Sevillassa.

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti käväisi lehdistötilaisuudessa perjantaina. Ancelotti on valmentanut urallaan lukuisissa finaaleissa. Ancelotti tiedostaa, ettei hänen tarvitse motivoida pelaajiaan ennen finaalia. Kaikki haluavat voittaa Copan.

– Finaalin pelaaminen saa sinut aina innokkaaksi. Tykkään nauttia niistä, koska ajattelen aina, että kyseessä voi olla viimeinen finaalini. Mietin niin vuonna 2003 (Mestarien liigan finaali) ja mietin samalla tavalla nytkin. Siksi pyydän pelaajiani nauttimaan ottelusta. Olemme päässeet tähän finaaliin ansaitusti voitettuamme hyvin vaikeita otteluita. Meidän on nautittava finaalista ja tehdä parhaamme voittaaksemme. Mentaalisella puolella minun ei tarvitse motivoida pelaajia tällaisessa ottelussa.

Real Madrid kohtaa tiistai-iltana Manchester Cityn Mestarien liigan välierien avausosassa. Ancelottin mukaan joukkue ei ole keskittynyt siihen.

– Emme mieti mitään muuta kuin lähteä kaikella mahdollisella energialla tähän otteluun voittaaksemme uuden pokaalin. Pelaajat ovat todella motivoituneita ja tällaisiin otteluihin valmistautuminen on varsin helppoa.

Real Madrid on voittanut Ancelottin kanssa viimeisen vajaan kahden vuoden aikana Copaa lukuun ottamatta kaiken mahdollisen.

– Totta puhuen huomisessa finaalissa voimme sulkea ympyrän. Meillä on edessämme todella hieno haaste ja toivottavasti voimme sulkea kuuden pokaalin ympyrän, Ancelotti viittasi Copan mestaruuteen.

Real Madridin ja Osasunan välinen Copan finaali potkaistaan käyntiin Sevillassa lauantai-iltana Suomen aikaa klo 23.00.