Huippuagentti Jorge Mendes nähtiin alkuviikosta Barcelonassa.

Marcan saamien tietojen mukaan Mendes ilmoitti Barcelonalle, ettei Ansu Fati aio lähteä seurasta kesällä.

Barcelona on halukas myymään Fatin muihin maisemiin, sillä seura tiedostaa saavansa hänestä hyvin merkittävän siirtosumman. Se auttaisi talousvaikeuksien kanssa taistelevaa Barcelonaa saamaan tilaa myös täynnä olevaan palkkakattoonsa.

Fatin agentti Mendes ilmoitti seuralle hyvin selväsanaisesti, ettei nuorukainen halua jättää Barcelonaa.

Mendes on etsinyt Fatille aktiivisesti uutta seuraa. Barcelona on ilmoittanut Mendesille näyttävänsä vihreää valoa siirrolle. Fati on kuitenkin ilmoittanut niin agentilleen kuin työnantajalleen, että pelaajan ainoa tavoite on jäädä Barcelonaan ja menestyä nykyisessä seurassaan.

Fati on jäänyt kuluvalla kaudella pienelle vastuulle Xavin alaisuudessa. 20-vuotias vasen laitahyökkääjä on päässyt vain 11 kertaa Barcelonan avauskokoonpanoon La Ligassa, vaikka on ollut koko kauden terveenä.

LUE MYÖS