Getafe on nimittänyt José Bordalásin uudeksi päävalmentajakseen.

Bordalás, 59, luotsasi Getafea ensimmäisen kerran jo vuosina 2016-2021, jolloin joukkue niitti kansainvälisestikin mainetta erittäin inhottavana vastustajana.

Getafe tuli Bordalásin ensimmäisen valmentajapestin aikana tunnetuksi joukkueena, joka raapi pisteitä keinoja kaihtamatta. Ajanpeluusta ja inhorealistisesta pelitavasta kritisoitu Getafe nousi Bordalásin aikakaudella takaisin La Ligaan, ylsi kolmesti kärkikymmenikköön ja pääsi ensimmäistä kertaa seurahistoriassaan Eurooppa-liigaan.

Bordalás vietti viime kauden Valenciassa, josta lähdettyään hän oli ilman seuraa tähän asti. Häntä kysyttiin lehtitietojen mukaan Getafen peräsimeen heti sen jälkeen, kun seura antoi tällä viikolla kenkää Quique Sánchez Floresille, mutta Bordalás kieltäytyi aluksi.

Getafe ehti jo kertoa, että sen urheilutoimenjohtaja Ruben Reyes ottaa ohjat edustusjoukkueesta, mutta lauantaina seura tiedottikin, että Bordalás palaa ykkösmiehistön puikkoihin.

Bordalásin tehtävänä on pelastaa Los Azulones putoamiselta. Getafe on kirjoitushetkellä La Ligassa 18. sijalla, pisteen päässä putoamisviivasta, kun seitsemän kierrosta on jäljellä.

Getafe C.F.

@GetafeCF
📢 OFICIAL | José Bordalás vuelve al Getafe.

¡Bienvenido míster! 👏

#TodosABordo