Real Madridin odotetaan tekevän joitain pelaajasiirtoja tulevana kesänä.

Lehtitietojen mukaan joukkueessa on kahdeksan koskematonta pelaajaa: Thibaut Courtois, Éder Militão, David Alaba, Eduardo Camavinga, Federico Valverde, Aurélien Tchouaméni, Vinícius Júnior ja Rodrygo.

Siihen päälle voitaneen laskea Karim Benzema, Toni Kroos ja Luka Modric, joiden sopimukset päättyvät tähän kauteen, mutta jotka jatkanevat vielä ainakin ensi kauden.

Muilta osin tilanne on enemmän auki. Relevon mukaan yksi melko varma lähtijä on Álvaro Odriozola, joka haluaa ulos seurasta. Täysin hylkiön asemaan ajautunut laitapakki on pelannut koko kauden aikana vain 81 minuuttia.

Odriozola siirtyi Real Madridiin Real Sociedadista 32 miljoonan euron kaupassa kesällä 2018. Kevät 2020 meni lainalla Bayern Münchenissä ja kausi 2021-22 Fiorentinassa. Real Madridissa Odriozola on pelannut yhteensä vain 48 ottelua.

Real Madridilla ei ole tiettävästi mitään Odriozolan lähtöä vastaan. Tarkalleen ottaen Real Madrid yritti päästä Odriozolasta eroon jo viime kesänä, mutta Odriozola itse olisi halunnut siirtyä vain Real Sociedadiin. La Real taas ei ollut tarpeeksi kiinnostunut paluumuuttajasta.

Kenties uusi osoite voisi löytyä Real Sociedadin pahimmasta kilpailijasta Athletic Bilbaosta. Athleticilla on melko iäkkäät laitapakit, eikä tämän tason baskipelaajia ole liian usein markkinoilla tarjolla.

LUE MYÖS