Real Madridin seurapomot matkustavat Saksaan houkutellakseen Borussia Dortmundin keskikenttäpelaajan Jude Bellinghamin Los Blancosin riveihin, kertoo Marca.

Dortmund on asettanut 150 miljoonan euron hintalapun 19-vuotiaalle Bellinghamille, joka on jo nyt yksi pelipaikkansa arvostetuimmista pelaajista Euroopassa.

Liverpool on jättäytynyt lehtitietojen mukaan ulos Bellingham-kisasta hänen hintansa takia, joten jäljellä ovat tiettävästi enää Real Madrid ja Manchester City.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Jude Bellingham

@BellinghamJude
Huge game, huge win. Loudest I’ve heard the Westfalen, thank you! 5 to go.🖤💛

Bellinghamin hintalappu saattaa tuottaa vaikeuksia myös Real Madridille, joka yrittänee lehtitietojen mukaan tarjota Dortmundille pelaajaa vaihtokaupassa siirtosumman lisäksi.

Madrid on tehnyt kymmenen kuukautta töitä Bellinghamin siirron eteen, ja nyt osa seurajohtajista on päättänyt matkustaa henkilökohtaisesti paikan päälle neuvottelemaan nuorukaisen kanssa.

Real Madrid teki samoin viime kesänä, kun se voitti siirtokilpailun Aurélien Tchouaménista. Liverpool ja Chelsea tarjosivat AS Monacon nuorelle tähdelle parempaa liksaa, mutta Los Blancos sai taivuteltua hänet Espanjaan käytyään esittelemässä projektiaan Tchouaménille, 23, henkilökohtaisesti.

Madrid on ollut suoraan yhteydessä Bellinghamin edustajiin, ja pelaajan isä kävi jopa keskustelemassa Los Blancosin kanssa Espanjassa maaliskuun alussa.