Real Madridin keskikenttäpelaaja Luka Modrić saattaa joutua sivuun lähiviikkojen suurimmista peleistä loukkaantumisen takia, kertoo Athletic.

Kroatialaiskonkari joutui tiistaina jättämään kesken sarjaottelun Gironaa vastaan, ja hänelle laitettiin jääpussi reidelle heti vaihdon jälkeen.

Modrićin, 37, odotetaan olevan sivussa kaksi viikkoa. Tuon arvion perusteella häneltä jäävät väliin Copa del Reyn finaali Osasunaa vastaan (6.5.) sekä Mestarien liigan välierien ensimmäinen osa Manchester Cityä vastaan (9.5.).

Noita pelejä ennen Real Madrid kohtaa lisäksi Almerian ja Real Sociedadin La Ligassa.

Modrić on pelannut tällä kaudella 44 ottelua tehden niissä yhteensä kuusi maalia ja syöttäen yhtä monta. Hänen sopimuksensa on päättymässä ensi kesänä, mutta tuoreimpien tietojen mukaan Modrić on solmimassa vuoden jatkosopimuksen Los Blancosin kanssa.

 

Linkki twiittiin.