Juventus on liittynyt mukaan kilpailuun Barcelonan keskikenttäpelaajasta Franck Kessiéstä, kertoo Diario Sport.

Kessié, 26, siirtyi Barcelonaan viime kesänä jätettyään AC Milanin, jossa hänen sopimuksensa päättyi viime kauteen.

Norsunluurannikon maajoukkuepelaajan debyyttikausi Barcelonassa on sujunut vaihtelevalla menestyksellä. Kessié on päässyt kentälle 38 ottelussa, mutta hän on aloittanut valtaosan peleistä vaihdossa.

Siirtohuhuissa Kessiétä on viety pois Barcelonasta tasaisin väliajoin, mutta hänen edustajansa ovat kiistäneet, että hän olisi lähtökuopissa.

Moni seura on kuitenkin kiinnostunut Kessiéstä ja Barcelonan tiedetään tavoittelevan ensi kesänä useita pelaajamyyntejä taloustilanteensa takia.

Juventuksen lisäksi Kessién perässä on hänen ex-seuransa AC Milan, Internazionale sekä Tottenham, joka tavoitteli häntä jo tammikuussa.

Lähtökohtaisesti Barcelona on valmis luopumaan Kessiéstä vain hyvää siirtokorvausta vastaan. Vaihtokauppaa Barcelona ei harkitse, ellei sille tarjota aidosti hyödyllistä pelaajaa, jolle päävalmentaja Xavi antaa hyväksyntänsä.

Kessién ja Barcelonan sopimus on voimassa kesään 2026 saakka. Hiljattain seura tiedusteli Kessiéltä, olisiko hän valmis auttamaan seuran taloustilannetta palkanalennuksella, mutta Norsunluurannikon maajoukkuepelaaja vastasi kieltävästi.