Barcelona tiedusteli toppariltaan Andreas Christenseniltä ja keskikenttäpelaajaan Franck Kessiéltä, voisivatko he suostua palkanalennukseen, kertoo Diario Sport.

Blaugranan on karsittava palkkakulujaan roimasti ensi kaudeksi, ja se yrittää päästä tavoitteeseensa kaikin mahdollisin keinoin.

Sekä Christensen, 27, että Kessié, 26, saapuivat Barcelonaan vasta viime kesänä. Kumpikin tuli seuraan ilman siirtokorvausta, sillä Christensenillä oli päättynyt sopimus Chelseassa ja Kessiéllä AC Milanissa.

Barcelona kysyi alustavasti, mitä mieltä kaksikko olisi siitä, että he osallistuisivat palkkakulujen karsimistalkoisiin, mutta kumpikaan ei suhtautunut ehdotukseen positiivisesti.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Transfer News Live

@DeadlineDayLive
🚨 Barcelona made a proposal to Franck Kessié and Andreas Christensen to reduce their salary, but the response was negative.

(Source: @sport)

Sekä Christensen että Kessié painottivat, että he hylkäsivät tarjoukset ex-seuroiltaan sekä muilta kosiskelijoilta, jotta he pääsisivät juurikin Barcelonaan.

Christensen ja Kessié ymmärtävät, että Barcelona on todella haastavassa taloustilanteessa, mutta heistä on kohtuutonta, että heitä pyydetään laskemaan palkkaansa, kun he eivät ole pelanneet seurassa edes vuotta. Barcelonan tilanne oli vaikea jo viime kesänä heidän saapuessaan, ja kumpikin pelaaja suostui silloin tarjottuihin ehtoihin.