Nachon tulevaisuudesta on puhuttu jo pitkään.

Nacho ei ole toistaiseksi hyväksynyt Real Madridin jatkosopimustarjousta. Nachon sopimus Real Madridin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Real Madrid tarjoaa Nacholle ensi kauden mittaista sopimusta ja 4,5 miljoonan euron nettopalkkaa. Nacho on kuitenkin todennut julkisuudessa harkitsevansa tarkasti seuraavaa liikettään.

Sevillalaislehti Estadio Deportivon saamien tietojen mukaan Betis on Nachon kintereillä. Betis-luotsi Manuel Pellegrini pitää Nachoa täydellisenä hankintana ja on jo näyttänyt sille vihreää valoa. Betis tarjoaa Nacholle pian sopimusta ja yrittää houkutella topparin Villamarínille.

Pellegrini haluaa Betisiin kokeneita pelaajia, sillä seuralegenda Joaquín jättää seuran kuluvan kauden jälkeen. Myös Claudio Bravon ja Andrés Guardadon odotetaan vaihtavan maisemaa, joten joukkueessa on tarvetta kokeneille pelaajille.

33-vuotias Nacho jäi syyskaudella olemattomalle vastuulle Real Madridissa, mutta kevätkaudella vastuu on noussut huomattavasti.