Francesco Totti vieraili Madridissa viikonloppuna.

Totti seurasi Real Madridin ja Celtan välistä ottelua Bernabéulla. AS Roman seuralegenda käväisi myös Real Madridin harjoituskeskuksessa tapaamassa ystäväänsä Carlo Ancelottia.

Totti kertoi Real Madridin verkkosivuilla pitävänsä seuraa kakkosjoukkueenaan heti AS Roman jälkeen. Totti pelasi koko uransa AS Romassa ja edusti seuran ykkösmiehistöä vuodet 1993-2017.

– Minulla on Ancelottin kanssa hieno suhde. Hän on aito ihminen, joka tuo positiivisuutta esiin. Hän antoi minulle mahdollisuuden tulla tutustumaan Real Madridin harjoituskeskukseen ja täällä sitä ollaan. AS Roman jälkeen Real Madrid on kakkosjoukkueeni. Kyseessä on seura, jota olen aina kannustanut ja arvostanut.

Bernabéun yleisö osoitti suosiota Tottille takavuosina seisaaltaan kesken Real Madridin ja AS Roman välisen Mestarien liigan ottelun. Totti ei unohda kyseistä hetkeä koskaan.

– Se oli upea fiilis ja kannan sitä mukanani koko loppuelämän ajan. On uskomaton tunne saada kunnianosoitus Bernabéun kaltaisella stadionilla. Se oli tunteikas hetki. Bernabéulla kannattajat osoittavat intohimoa ja haluat pelata siellä. Bernabéulla pelaaminen vastustajana oli motivoivaa.