Marco Asension nykyinen sopimus Real Madridin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Asensio jäi syyskaudella täysin olemattomalle vastuulle Carlo Ancelottin alaisuudessa, mutta on saanut enemmän peliaikaa MM-tauon jälkeen ja on kiittänyt siitä tehoilla. Asensio on viimeistellyt tällä kaudella kaikki kilpailut mukaan luettuna 11 maalia.

AS:n saamien tietojen mukaan Real Madrid ei ole edelleenkään tehnyt Asensiolle jatkosopimustarjousta, koska Brahim Díazin on määrä kuulua joukkueeseen ensi kaudella.

Brahimin lainasopimus AC Milanin kanssa päättyy kesällä ja hän palaa sen jälkeen Real Madridiin. Lehden mukaan Real Madridin mielestä Brahim ja Asensio eivät mahdu samaan joukkueeseen.

AS:n mukaan ainoa tapa mahduttaa pelaajaprofiileiltaan samanlaisina pelaajina tunnetut Asensio ja Brahim ensi kauden joukkueeseen on päästä eroon Eden Hazardista.

Se on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty, sillä Hazard ei ole halukas poistumaan Real Madridista. Joukkueen parhaiten palkattu pelaaja on jäänyt tälläkin kaudella vaille peliminuutteja Ancelottin alaisuudessa. Hazard on pysynyt kunnossa käytännössä koko kauden, mutta on pelannut siitä huolimatta vain noin 330 minuuttia Real Madridissa tällä kaudella.

Lehden mukaan Real Madrid harkitsee kesällä päästävänsä Hazardin muuhun seuraan, vaikka se tietäisi sitä, että Real Madrid maksaisi kokonaisuudessaan Hazardin ensi kauden 30 miljoonan euron bruttopalkan.