Barcelona joutunee myöntämään tappionsa siirtokilpailussa Athletico Paranaensen hyökkääjästä Vitor Roquesta, kertoo Mundo Deportivo.

Blaugrana on neuvotellut jo hyvän aikaa Roquen, 18, potentiaalisesta siirrosta Espanjaan, mutta osapuolet eivät ole päässeet diilistä sopuun.

Roque haluaisi tiettävästi siirtyä juurikin Barcelonaan, mutta Katalonian suurseura on jäämässä siirtokilpailussa Chelsean ja Arsenalin taakse.

MD:n mukaan Chelsea yrittää sinetöidä Roquen siirron jo tulevina viikkoina, ja myös Arsenal on Barcelonaa paremmassa asemassa brassihyökkääjän tavoittelussa.

Athletico Paranaense yrittää saada Roquesta mahdollisimman suuren siirtokorvauksen, eikä Barcelonalla ole varaa lähteä tarjouskilpailuun Chelseaa ja Arsenalia vastaan. Barcelonan ainoa etu on se, että pelaaja haluaa Kataloniaan, mutta se saattaa jäädä sivuseikaksi, jos Valioliigan jättiläiset ryhtyvät kaivelemaan lompakkojaan.

Roque on pelannut Athleticon edustusjoukkueessa 46 ottelua tehden niissä yhteensä 12 maalia ja syöttäen viisi. Hiljattain pelatussa Etelä-Amerikan alle 20-vuotiaiden mestaruusturnauksessa hän voitti Brasilian kanssa kultaa ja jakoi maalipörssin kärkisijan kuudella osumallaan.