Real Madrid ja Barcelona iskevät yhteen heinäkuussa Yhdysvalloissa pelattavassa el Clásicossa, kertoo AS.

Lehden saamien tietojen mukaan joukkueet kohtaavat toisensa harjoitusottelussa 29. heinäkuuta. Clásico pelataan Dallasissa.

Kyseessä on kolmas kerta, kun seurat pelaavat keskinäisen harjoitusottelun Yhdysvalloissa. Barcelona voitti Real Madridin Miamissa 3-2 kesällä 2017. Viime kesänä Barcelona kaatoi Real Madridin Las Vegasissa pelatussa harjoitusottelussa 1-0.

Uutinen harjoitusottelusta on mielenkiintoinen, sillä Real Madrid ja Barcelona käyvät tällä hetkellä verbaalista sotaa.

Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta väitti aiemmin tällä viikolla Real Madridia Espanjan hallituksen seuraksi, jota tuomarit ovat suosineet 70 vuoden ajan. Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérez ei matkustanut paikan päälle Barcelonaan Clásicoa varten muutama viikko sitten. Espanjalaismedian mukaan se johtui seurojen huonoista väleistä.