Leo Messin tilanne puhuttaa.

Barcelona yrittää houkutella Messiä takaisin Kataloniaan, kun pelaajan nykyinen sopimus PSG:n kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Messi olisi tiettävästi hyvinkin kiinnostunut palaamaan Barcelonaan, mutta se on helpommin sanottu kuin tehty, sillä seuran taloudellinen tilanne on edelleen huono. Lisäksi Barcelonan palkkakatto on täynnä.

Sportin saamien tietojen mukaan La Liga hyväksyisi sen, jos Barcelona tarjoaisi Messille 25 miljoonan euron vuosibruttotuloja. Kyseinen summa on nettona noin 12,5 miljoonaa euroa vuodessa. Ero on merkittävä, sillä tällä hetkellä L’Équipen saamien tietojen mukaan Messi tienaa PSG:ssä noin 40 miljoonaa euroa nettona vuodessa.

Messi tienasi aiemmin Barcelonassa noin sata miljoonaa euroa bruttona kaudessa, joten jos hän hyväksyisi sopimustarjouksen, olisi pelaajan palkka jopa neljä kertaa pienempi.

Sportin mukaan Barcelona tarjoaa Messille kaksivuotista sopimusta, jonka Messi voisi halutessaan purkaa ensimmäisen kauden jälkeen.

LUE MYÖS: MD: Xavi on hyvin luottavainen Leo Messin paluun suhteen – Barcelona haluaa tehdä tähden kanssa kaksivuotisen sopimuksen