Barcelonan laitahyökkääjä Ousmane Dembélé palaa pelikentille tulevana viikonloppuna sarjaottelussa Atlético Madridia vastaan, kertoo Sky Sports.

Dembélé, 25, on ollut sivussa 13 viimeisimmästä ottelusta loukattuaan takareitensä tammikuussa, mutta hän palasi joukkueharjoituksiin tällä viikolla.

Skyn tietojen mukaan Barcelonan päävalmentaja Xavi haluaa peluuttaa ranskalaislaituria sunnuntain kotiottelussa huippuvireistä Atléticoa vastaan.

Dembélén paluu on positiivinen uutinen etenkin Barcelonan hyökkääjälle Robert Lewandowskille, joka on tilastojen perusteella nauttinut pelaamisesta ranskalaistaiturin kanssa.

Lewandowski on tehnyt Dembélén ollessa kentällä 23 ottelussa 22 maalia, mutta ilman Dembéléä hän on onnistunut 13 ottelussa maalinteossa vain viidesti. Toisilleen he ovat syöttäneet yhteensä viisi osumaa.

Barcelona johtaa kirjoitushetkellä La Ligaa 11 pisteen erolla toisena majailevaan Real Madridiin. Atlético on sarjassa kolmantena, kaksi pistettä perässä Los Blancosia. Kierroksia on jäljellä yhdeksän.