Atlético on pelannut pirteän kevätkauden.

MM-tauon jälkeen se on kerännyt La Ligassa kaikista eniten pisteitä, mutta joukkueen surkean syyskauden vuoksi se on edelleen 13 pisteen päässä sarjakärki Barcelonasta. Tosin Atlético on noussut kaikessa hiljaisuudessa vain kahden pisteen päähän Real Madridista.

Radio Marca haastatteli Atléticon puheenjohtaja Enrique Cerezoa. Cerezon mukaan Atlético on tällä hetkellä koko Euroopan paras joukkue.

– Ennen MM-kisoja emme aloittaneet kautta hyvin. Epäonnistuimme ja vaikutti siltä kuin maailmanloppu tulisi, mutta tällä hetkellä olemme Euroopan ykkösjoukkue.

João Félix lähti tammikuun alussa Atléticosta lainalle Chelseaan. Félixin kevätkausi Lontoossa on ollut kuitenkin täysi epäonnistuminen. 15 ottelussa on syntynyt kaksi maalia ja lisäksi Félix on pudonnut viime aikoina penkille Chelseassa. Lainassa ei ole osto-optiota.

– Félix on lainalla ja kauden jälkeen katsomme, mitä tapahtuu. Hän on hyvin laadukas pelaaja, joka voi potentiaalisesti nousta tähdeksi, mutta hänellä on vielä paljon opittavaa.

Diego Simeonen sopimus Atléticon kanssa päättyy ensi kauden jälkeen. Cerezon mukaan Simeone on syystä maailman parhaiten palkattu valmentaja.

– Simeonen sopimus kattaa tämän ja ensi kauden. Atlético on hänen paikkansa. Jos hän on maailman parhaiten palkattu valmentaja, johtuu se siitä, että hän on meille paras mahdollinen valmentaja.