Real Madrid ja Chelsea iskevät yhteen tiistai-iltana Lontoossa Mestarien liigan puolivälierien toisessa osassa.

Real Madrid voitti viime viikolla Bernabéulla pelatun avausosan 2-0 ja otti samalla suuren kiinnityksen Mestarien liigan välieräpaikkaan.

Karim Benzema iski viime viikolla ottelun avausmaalin Chelsean verkkoon.

Benzema on ollut hyvin tehokas kohdatessaan englantilaisvastustajia Mestarien liigassa.

Benzema on pelannut Mestarien liigassa 27 ottelua englantilaisseuroja vastaan ja niissä on syntynyt komeat 20 maalia. Maaleista kuusi on syntynyt Chelsean verkkoon. Lisäksi Benzema on osunut seitsemästi Liverpoolia vastaan, kuudesti Manchester Cityn verkkoon ja kertaalleen Manchester Unitedia vastaan.

35-vuotias Benzema on tehnyt urallaan 90 maalia Mestarien liigassa. Benzema noussee pian Mestarien liigan historian maalipörssin kolmoseksi. 91 maalia viimeistellyt Robert Lewandowski pitää parhaillaan kolmossijaa hallussaan.

Real Madridin ja Chelsean välinen ottelu käynnistyy tiistaina klo 22.00.