Toni Kroos allekirjoittaa ensi kauden kattavan jatkosopimuksen Real Madridin kanssa, kertoo Marca.

Marcan mukaan osapuolet ovat päässeet yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta.

Kroos ehti jo hylätä syksyllä Real Madridin jatkosopimustarjouksen. Kroos mietti kuukausien ajan, lopettaako hän uransa tähän kauteen vai pelaako keskikenttäpelaaja vielä ensi kauden.

Kroos kertoi julkisuudessa seuraavansa omaa tilannettaan joukkueessaan.

Kroos ei tahtonut jäädä riippakiveksi, jos hän olisi pudonnut penkille, mutta Kroos on kuulunut kuluvallakin kaudella Carlo Ancelottin luottopelaajien joukkoon. Kroos rikkonee seuraavassa ottelussa 3000 pelatun minuutin rajapyykin, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.

33-vuotias Kroos on kertonut aiemmin lopettavansa pelaajauransa varsin aikaisessa vaiheessa. Kroos on lisäksi todennut lopettavansa uransa nimenomaan Real Madridissa. Kroos on edustanut Real Madridia vajaan yhdeksän vuoden ajan. Kroos rikkoi hiljattain 400 ottelun rajapyykin Real Madridissa.