Barcelonan jalkapallojohtaja Mateu Alemany vakuuttaa Gavin jatkavan uraansa katalonialaisseurassa.

18-vuotiaan huippulahjakkuuden tulevaisuus Barcelonassa on ollut tällä viikolla puheenaiheena Chelsean kiinnostuttua keskikenttäpelaajasta.

Gavin sopimustilanne on tällä hetkellä Barcalle suuri ongelma. Keskikenttäpelaaja joutuu pelaamaan edelleen akatemiasopimuksella, koska katalonialaisseura ei ole pystynyt rekisteröimään viime kesänä solmittua sopimusta edustusjoukkueessa.

Jos Gavia ei saada rekisteröityä kesäkuun loppuun mennessä, Espanjan maajoukkuepelaaja saattaisi jättää seuran vapaana agenttina.

Alemany uskoo, että Gavi tulee pysymään Barcelonassa.

– Gavi teki kanssamme neljän vuoden jatkosopimuksen. Hänellä on parhaillaan ensimmäinen vuosi siitä menossa ja hänella on vielä kolme vuotta edessä. Olen varma, että hän täyttää ne, Alemany kommentoi DAZN:lle.

– Me luotamme ettei hän pelkästään täytä niitä, vaan hän tulee myös päättämään uransa Barcelonassa. Seura haluaa sitä ja kannattajat haluavat. Me tulemme varmasti rekisteröimään hänet. Siinä ei tule olemaan ongelmia.

LUE MYÖS!