Lissabonin suurseura Sporting on käyttänyt Barcelonasta lainaamansa laitahyökkääjän Francisco Trincãon osto-option, kertoo O Jogo.

Trincão, 23, siirtyi Barcelonaan kesällä 2020 Bragasta 32 miljoonalla eurolla ja suurten odotusten saattelemana, mutta nuo odotukset jäivät Camp Noulla lunastamatta.

Portugalilaislaituri pelasi debyyttikaudellaan Barcelonassa 42 ottelussa, mutta valtaosan peleistä hän aloitti vaihtopenkillä. Tehoja tuli kolmen osuman ja kahden maalisyötön verran. Sen jälkeen häntä ei ole Blaugranan paidassa nähty.

Viime kauden Trincão vietti lainalla englantilaisessa Wolverhamptonissa esiintyen yhä vaatimattomasti, mutta tällä kaudella hän on ollut hyvässä vedossa kotimaassaan. Trincãon saldo Sportingissa on 44 ottelua, 12 maalia ja kolme maaliin johtanutta syöttöä.

O Jogon mukaan Sporting on aktivoinut hänen seitsemän miljoonan euron osto-optionsa, joten Trincão siirtyy kuluvan kauden jälkeen pysyvästi Portugaliin. Lisäksi Barcelona saa kolme miljoonaa euroa hänen lainapestistään.

Trincãosta saattaa vielä jatkossakin olla taloudellista hyötyä Barcelonalle, sillä Sportingin kanssa on sovittu, että Barça saa hänen seuraavasta siirtosummastaan 50 prosenttia.

Portugalilaislaituri saattaa vaihtaa seuraa uudestaan jo tulevana kesänä. O Jogo kertoo, että Sporting on asettanut Trincãon lähtöhinnaksi 25 miljoonaa euroa.

BarçaTimes

@BarcaTimes
🚨| Sporting Lisbon expect to receive offers of €25M for Trincao this summer. Barça have 50% of a future sale. [@sport] #fcblive

Linkki twiittiin.