Gavi on vaikeassa tilanteessa.

Barcelona ei ole kyennyt rekisteröimään Gavin jatkosopimusta, sillä seuran palkkakatto on täynnä. Sen myötä Gavi joutuu edelleen pelaamaan akatemiasopimuksella, eli noin 100 000 euron vuosituloilla, kun edustusjoukkueen sopimus olisi tuonut hänelle kolmen miljoonan euron nettovuosipalkan.

AS on uutisoinut kuluvalla viikolla Gavin agentin ja Chelsean välisistä neuvotteluista. Lehden mukaan osapuolet tapasivat toisensa kolme viikkoa sitten Madridissa ja ovat jo sopineet seuraavasta tapaamisesta. Chelsean omistaja Todd Boehlyn on määrä olla mukana seuraavassa tapaamisessa.

Chelsea on hyvin kiinnostunut 18-vuotiaasta keskikenttäpelaajasta ja on valmis tarjoamaan hänelle suurta palkkaa.

AS:n mukaan Gavista tulee tänä kesänä vapaa agentti, jos Barcelona ei kykene rekisteröimään uutta sopimusta kesäkuun loppuun mennessä. Siinä tapauksessa Gavi voisi siirtyä ilman siirtosummaa Chelseaan.

Chelsea neuvottelee lisäksi sopimuksesta Luis Enriquen kanssa. Enrique nosti Gavin Espanjan A-maajoukkueeseen syksyllä 2021 ja nuorukainen oli luotsin todellinen luottopelaaja maajoukkueessa.

LUE MYÖS: AS: Chelsean edustajat tapasivat Gavin agentin Madridissa – nuorukainen pettynyt Barcelonan käytökseen

AS: Gavin edustajien ja Chelsean väliset neuvottelut jatkuvat pian – myös Todd Boehly saapumassa paikan päälle