Chelsea on yhä kiinnostunut Barcelonan laitahyökkääjästä Raphinhasta, kertoo Diario Sport.

Lontoolaisseura oli Raphinhan, 25, perässä jo viime kesänä, mutta tuolloin brassilaituri siirtyi Leedsistä Barcelonaan 58 miljoonalla eurolla.

Raphinha on pelannut debyyttikaudellaan Barcelonassa 40 ottelua tehden niissä yhteensä yhdeksän maalia ja syöttäen yhtä monta.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Managing Barça

@ManagingBarca
❗| Should Raphinha be sold this summer?

Barcelona on ollut tyytyväinen Raphinhan esityksiin, mutta se käy kesällä tapauskohtaisesti läpi, mistä pelaajista se on valmis luopumaan ja millä hinnalla. Ideaalitilanteessa seura keskittyisi ennemmin muiden pelaajien myyntiin, mutta se voi joutua harkitsemaan kantaansa uudestaan, jos Chelsea tekee Raphinhasta hyvän tarjouksen.

Viime kesänä Chelsea teki Barcelonaa suuremman tarjouksen Leedsille, mutta itse pelaaja halusi nimenomaan Kataloniaan. Raphinha haluaisi jatkaa Barcelonassa myös ensi kaudella, mutta hän saattaa joutua myyntilistalle, jos seuralla on vaikeuksia päästä eroon muista pelaajistaan. Halvalla Barcelona ei hänestä luopuisi.

Raphinhan ja Barcelonan sopimus on voimassa kesään 2027 saakka.