Chelsea on kiinnostunut pitämään Atlético Madridin hyökkääjän João Félixin riveissään hänen nykyisen lainapestinsä päätyttyä, kertoo siirtomarkkinoiden erikoistoimittaja Fabrizio Romano.

Félix, 23, on pelannut Atléticosta Chelseassa lainalla tammikuusta lähtien ja tehnyt vaikutuksen lontoolaisseuraan. Hänellä on Chelseassa tilillään 12 ottelua ja kaksi maalia.

Chelsean seurajohto haluaa pitää Félixin ja Félix haluaa jatkaa Lontoossa, mutta potentiaalinen diili on vielä parista muuttujasta kiinni.

Espanjalaismedian mukaan Atlético Madrid haluaa Félixistä ison siirtokorvauksen, vaikka hän ei olekaan noussut La Ligassa odotetunlaiseksi tähtipelaajaksi.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Understand Chelsea want to keep João Félix as part of long term project. Club very happy with his impact, João also keen on staying at #CFC. 🔵🇵🇹

The deal will depend on tag asked by Atlético, talks will take place soon.

New coach, also a factor.

🎥 bit.ly/3nQyQ3a

Atlético maksoi hänestä muutama vuosi sitten Benficalle 127 miljoonaa euroa, eikä madridilaisseura aio luopua hänestä alle sadalla miljoonalla eurolla. Atléticon ja Chelsean odotetaan stuvan neuvottelupöytään lähiaikoina.

Félixin siirto Chelseaan riippuu myös siitä, kenestä tulee joukkueen seuraava päävalmentaja. Graham Potter sai hiljattain Chelseasta kenkää ja hänen tilalleen pestattiin väliaikaisvalmentajaksi Frank Lampard.

Chelsean uudeksi vakituiseksi päävalmentajaksi on huhuttu muun muassa Julian Nagelsmannia ja Luis Enriqueä.

Atlético Madridin ja Félixin sopimus on voimassa kesään 2027 saakka. Hän solmi uuden diilin Colchonerosin kanssa ennen kuin lähti lainalle Chelseaan.