Antonio Rüdiger siirtyi viime kesänä vapaana agenttina Real Madridiin.

Madridilais- ja englantilaismedian mukaan Real Madrid tosin maksoi Rüdigerille noin 15-20 miljoonan euron allekirjoitusbonuksen.

Madridilaislehti Marca haastatteli Rüdigeria ennen keskiviikkoista huippuottelua. Real Madrid isännöi Chelseaa Mestarien liigan puolivälierien avausosassa. Chelsea on Rüdigerille tuttu seura, sillä hän pelasi siellä vuodet 2017-22.

– Real Madridissa on opittava todella nopeasti. Elämässä on sopeuduttava erilaisiin tilanteisiin ja ymmärrettävä erilaisia asioita. Olen ymmärtänyt täällä paljon asioita ja sen myötä olen tuntenut oloni paremmaksi joukkueessa.

Alkukaudella Rüdiger etsi vielä paikkaansa uudessa joukkueessa. Carlo Ancelotti peluutti Rüdigeria muun muassa laitapuolustajana. Ancelotti jätti Rüdigerin alkukaudella myös silloin tällöin penkille. Sittemmin saksalaispuolustaja nappasi paikan Real Madridin keskuspuolustuksesta ja on pitänyt siitä kiinni.

– Alussa puhuttiin siitä, miten en saa juurikaan peliaikaa, mutta silloinkin pelasin mielestäni aika paljon. Jo silloin Ancelotti osoitti luottavansa minuun. Minun on vain pelattava ja harjoiteltava hyvin. Yritän kehittyä joka päivä ja teen sen myös Ancelottin vuoksi. Yritän voittaa Mestarien liigan myös Ancelottia varten, koska hänelle se olisi todella tärkeää.

Rüdiger tiedostaa, miten Real Madrid poikkeaa muista seuroista. Paineet ovat kovat.

– Real Madridissa sinulla on paineet niskassa siinäkin, kun ajat autolla harjoituskeskukseen. Mutta sanon sen positiivisena asiana, koska tykkään sellaisesta paineesta elämässäni. En tykkäisi elää ilman tuollaista painetta.