Real Madrid voitti keskiviikkona Barcelonan vieraissa 4-0 Copa del Reyn välierien toisessa osaottelussa ja eteni siten finaaliin yhteismaalein 4-1.

Madrid siirtyi johtoon juuri ennen taukovihellystä salamannopeasta vastahyökkäyksestä. Rangaistusalueelle päästyään Vinícius Júnior käytti pallon Karim Benzemalla ja laukoi. Barcelonan puolustaja Jules Koundé hidasti pelivälineen matkaa maaliin, muttei kyennyt estämään takaiskua. Benzema oli vielä maaliviivalla varmistamassa, että Barcelona ei saa putsattua palloa pois, mutta maali kirjattiin Viníciukselle.

Toista jaksoa oli takana vajaat viisi minuuttia, kun Madrid tuplasi johtonsa. Luka Modrić eteni pallon kanssa kohti keskustaa ja petasi lopuksi huipputontin Benzemalle, joka latasi tarkan sijoituksen sisään.

Viitisen minuuttia myöhemmin Los Blancosille vihellettiin rangaistuspotku, kun Franck Kessié kaatoi Viníciuksen. Vetovastuun otti Benzema, joka upotti pallon oikeaan alakulmaan.

Ottelua oli jäljellä noin kymmenen minuuttia, kun Madrid osui vielä kertaalleen. Ahnaasti hyökännyt Barcelona yllätettiin täysin, kun Vinícius pääsi murtavan syötän myötä vauhtiin keskikentältä. Spurttinsa päätteeksi hän tarjoili pallon Benzemalle, joka pääsi viimeistelemään hattutemppunsa.

Benzema teki hattutempun myös edellisessä ottelussaan, 6-0-voitossa Real Valladolidia vastaan.

Real Madrid kohtaa finaalissa Osasunan, joka voitti toisessa välierässä Athletic Bilbaon yhteismaalein 2-1. Loppuottelu pelataan 6. toukokuuta Sevillan Estadio de La Cartujalla.

ESPN FC

@ESPNFC
SIX GOALS IN TWO MATCHES 🎩

KARIM BENZEMA HAS BACK-TO-BACK HAT TRICKS!

UNBELIEVABLE 🔥