Skotlannin keskikenttäpelaaja John McGinn (Aston Villa) on vastannut Espanjan kapteenin Rodrin (Manchester City) kritiikkiin heidän pelitavastaan.

McGinn, 28, ja kumppanit ottivat ison voiton viime tiistaina, kun he kaatoivat Espanjan EM-karsinnoissa 2-0 kotikentällään.

Espanja piti valtaosan ajasta palloa, mutta sen potentiaaliset maalipaikat olivat vähissä.

Ottelun jälkeen Rodri, 26, syytti Skotlantia provosoinnista ja ajanpeluusta ja sanoi, että heidän pelitapansa ”ei ole jalkapalloa”.

– Se on heidän pelitapansa, mutta minusta se on roskaa. Aina tuhlaamassa aikaa, aina provosoimassa, aina kaatuilemassa. Minusta se ei ole jalkapalloa.

McGinn vastasi Rodrin kommentteihin Sky Sportsin haastattelussa ja sanoi, että heidän oli pelattava omalla tavallaan saadakseen kolme pistettä Espanjaa vastaan. Tarpeetonta kieriskelyä hän ei kuitenkaan allekirjoita.

– Tuhlasimmeko aikaa? Ehdottomasti. Jos joku odottaa meidän lähtevän Espanjan kanssa 90 minuutin tiki taka -taisteluun ja odottaa meidän selviävän ulos kolmen pisteen kanssa, niin ei ole mitään mahdollisuuksia.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Football Daily

@footballdaily
🗣️ "Wasting time? Absolutely! If anyone expects us to go head-to-head with Spain in a tiki-taka battle for 90 minutes and come away with three points? No chance." 🤣

John McGinn responds to Rodri's comments about Scotland's style of play

– Mielestäni kaikkien on oltava hieman realistisia ja ymmärrettävä, että meidän on löydettävä keino voittaa Espanja, ja me onnistuimme siinä. Nurmi oli hieman pitkä, kenttä oli hieman tahmea, mutta peli pelattiin Skotlannissa, ei Espanjassa. Se on kotijoukkueen etu.

– Mielestäni me hoidimme pelin hyvin, kypsästi. Tuhlasimmeko hieman aikaa? Ehdottomasti, koska olimme voittamassa jo varhaisessa vaiheessa. Kaatuilimmeko tilanteissa helposti? Emme, olimme siinä mielessä samanlaisia kuin Espanjan pelaajat, joten en ole siitä samaa mieltä. Mutta Espanja on huippujoukkue, ja olen varma, että he palaavat [parhaalle tasolleen].

Espanjan maajoukkue on seuraavan kerran tositoimissa kesäkuussa Nations Leaguen lopputurnauksessa.

Lue lisää Espanjan maajoukkueesta!