Celta Vigon hyökkäävän keskikenttäpelaajan Gabri Veigan siirtosaaga on saanut erikoisen käänteen, kertoo AS.

Veiga, 20, on ollut luultavasti alkuvuoden puhutuin nuori pelaaja La Ligassa. Hän on pelannut kuluvalla kaudella 25 sarjaottelua tehden niissä yhdeksän maalia ja syöttäen kolme.

Nuorukaisen huippuotteet ovat herättäneet suurseurojen huomion. Veiga on yhdistetty huhuissa muun muassa Arsenaliin, Newcastleen ja Real Madridiin.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Spanish gem Gabri Veiga scores again for Celta Vigo today, 9 goals in La Liga for the 2002-born offensive midfielder ✨🇪🇸 #LaLiga

Premier League top clubs and also Real Madrid have sent their scouts to follow Veiga mutiple times.

Release clause: €40m.

AS:n mukaan kiinnostus Veigaa kohtaan on poikinut erikoisen ja ikävän ilmiön siirtomarkkinoilla. Pelaajasta kiinnostuneet seurat ovat saaneet yhteydenottoja agenteilta, jotka väittävät olevansa Veigan edustajia, vaikka hänellä ei tällä hetkellä edes ole agenttia.

Osa agenteista ei ole suoraan sanonut, että he edustavat Veigaa, mutta he ovat väittäneet kiinnostuneille seuroille, että he pystyvät solmimaan sopimuksen Veigan ja Celtan kanssa, jos kauppa hoidetaan heidän kauttaan.

Veigan ja hänen edellisen agenttinsa sopimus loppui hiljattain, eikä pelaajan perhe suunnittele tällä hetkellä hankkivansa uutta edustajaa, vaikka häntä kohtaan riittääkin kiinnostusta.

Celta Vigon ja Veigan sopimus ulottuu kesään 2026 saakka ja sisältää 40 miljoonan euron ulosostoklausuulin. Seuran puheenjohtaja Carlos Mouriño myönsi hiljattain, että Celtan on käytännössä mahdotonta pitää huippulupaustaan, koska suurseurat pystyvät tarjoamaan niin paljon enemmän.