Celta Vigon puheenjohtaja Carlos Mouriño sanoo, että seura ei voi tarjota keskikenttäpelaajalleen Gabri Veigalle samaa kuin Euroopan huippujoukkueet.

Veiga, 20, on ollut yksi kauden kohutuimmista pelaajista Espanjassa. Hän on pelannut La Ligassa 25 ottelua tehden niissä yhteensä yhdeksän maalia ja syöttäen kolme.

Nuorukaisen otteet ovat herättäneet suurseurojen kiinnostuksen. Mouriñon mukaan Veiga ei lähde seurasta mihinkään, ellei joku maksa hänen 40 miljoonan euron ulosostoklausuuliaan. Seurapomo ei usko, että Veiga pysyttelee enää pitkään Balaídosilla.

– Me tiedämme, että hänet ostetaan. Emme voi tehdä mitään. Emme halua myydä häntä, mutta hänet ostetaan vielä. Me tiedämme joistain hänen saamistaan tarjouksista, ja niistä on vaikea kieltäytyä, kommentoi Mouriño Faro de Vigon mukaan.

– Emme pystyisi tarjoamaan hänelle samaa kuin muut, vaikka pelaisimme 11 junioripelaajalla. Emme halua nostattaa turhia toiveita tämän asian suhteen.

– Jos hän lähtee, mikä riippuu hänestä, niin ovi on aina auki hänen paluulleen.

– Realistisesti meidän on todella vaikea pitää hänestä kiinni. Huijaisimme ihmisiä, jos sanoisimme, että uskomme hänen jäävän.

– Me emme aio myydä häntä. Hänet pitää ostaa täältä, ja sitä varten on maksettava 40 miljoonan euron ulosostoklausuuli. Jos niin ei käy, hän ei lähde.