Barcelonan varapuheenjohtaja Rafael Yuste sanoo, että seura on yhteydessä Lionel Messin edustajiin argentiinalaistähden mahdollisesta paluusta Camp Noulle.

Messi, 35, oli edustanut Barcelonaa koko ammattilaisuransa ajan, kunnes hän siirtyi toissa vuonna PSG:hen, kun talousvaikeuksista kärsinyt Barça ei pystynyt tarjoamaan hänelle uutta sopimusta.

Barcelonan taloustilanne on yhä haastava, mutta puheet Messin mahdollisesta paluusta ovat yltyneet viime aikoina.

Hänen sopimuksensa PSG:n kanssa päättyy ensi kesänä. Vielä vuodenvaihteessa uutisoitiin, että Messi on solmimassa uuden diilin pariisilaisten kanssa, mutta sellaista ei ole vieläkään kuulunut.

Huhuissa Messi on yhdistetty myös Yhdysvaltojen Major League Socceriin, etenkin Inter Miamiin, sekä seuroihin Saudi-Arabiassa.

Barcelonan varapuheenjohtaja Yustelta kysyttiin perjantaina, onko seura yhteydessä Messiin.

– Minun on kerrottava teille kaikki. Sanoisin kyllä. Kaikkeen, mitä olette minulta kysyneet, sanoisin kyllä, vastasi Yuste Athleticin mukaan.

– Sanoisin kyllä, koska Leo ja hänen perheensä tietävät kiintymyksen, jota me tunnemme heitä kohtaan, mitä minä tunnen heitä kohtaan tässä tapauksessa.

– Osallistuin [vuonna 2021] neuvotteluihin, jotka eivät valitettavasti johtaneet tiettyyn tulokseen. Minä olen aina tuntenut siitä piston sydämessäni, että Leo ei voinut jatkaa seurassamme. Mutta myös siksi, että mielestäni elämän kauniiden tarinoiden on päätyttävä hyvin

– Ja siihen mitä sanoit: myös kyllä, kyllä. Olemme tietysti yhteydessä heihin (Messin edustajiin).

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

The Athletic | Football

@TheAthleticFC
"I would love for him to return. We're in contact."

Barcelona vice president Rafael Yuste says the club are “in contact” with Lionel Messi’s camp over a potential return. #FCB

Barcelonan päävalmentajalta Xavilta kysyttiin kahdeksan kertaa Messistä lehdistötilaisuudessaan.

– Puhun usein Leolle, olemme ystäviä, mutta nyt ei ole oikea aika [puhua siirrosta]. Ei hänen eikä meidän kannaltamme.

– Mutta toivon, että näemme hänet taas täällä. Minä olisin siitä ensimmäisenä iloinen. Hän on seurahistoriamme paras pelaaja, mutta nyt ei ole oikea aika. Me olemme kuukauden päässä kahden mestaruuden voittamisesta, ja nyt on aika keskittyä. Nyt ei ole Leon aika.

– En ole tehnyt mitään siirtoja tuodakseni Messin takaisin. Se ei riipu minusta, se riippuu enemmän siitä, mitä Leo haluaa.

– Hän on tehnyt ja voittanut jalkapallossa kaiken. Se riippuu hänen onnellisuudestaan. Jos hän haluaa tulla takaisin, hänen on arvostettava sitä. Minulla on mahtava suhde häneen, ja jos hän päättää, että hän haluaa tulla takaisin, niin me kuuntelemme häntä ja olemme iloisia.

Messi on pelannut Barcelonassa 778 ottelua ja tehnyt niissä yhteensä 672 maalia, ennätyslukemia molemmat.

Lue lisää Barcelonasta!