Chelsean hyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyang on valmis laskemaan palkkaansa palatakseen Barcelonaan, kertoo Diario Sport.

Aubameyang, 33, siirtyi Barcelonaan viime vuoden alussa jätettyään Arsenalin, mutta hän palasi jo viime syksynä Englantiin ja liittyi Chelsean riveihin.

Gabonilaiskärjen paluu Valioliigaan ei ole kuitenkaan sujunut ruusuisesti. Aubameyang on pelannut Chelseassa alle 850 minuuttia ja onnistunut maalinteossa vain kolmesti. Kauden toisella puoliskolla Chelsea pudotti hänet Mestarien liigan joukkueestaan mahduttaakseen uudet hankintansa mukaan.

Barcelonassa Aubameyang tehtaili kunniotettavat tehot paukuttaen 24 otteluun 13 maalia. Diario Sportin mukaan Katalonian suurseura on kiinnostunut hankkimaan Aubameyangin vuoden lainasopimuksella.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Barcelona priority target as new back up striker remains Vitor Roque, as Brazilian gem is considered potential future top player. 🔵🔴🇧🇷 #FCB

Pierre Aubameyang, appreciated and in list since January — option could be activated if Roque deal collapses. He’d love to join Barça.

Spekulaatiot Aubameyangin paluusta Espanjaan yltyivät ennen maajoukkuetaukoa, kun hän oli Camp Noulla seuraamassa Barcelonan ja Real Madridin välistä El Clásicoa.

Barcelona on kiinnostunut myös Athletico Paranaensen hyökkääjälupauksesta Vitor Roquesta, mutta hän saattaa olla katalonialaisten taloustilanteeseen nähden liian kallis vaihtoehto. Athletico Paranaense hylkäsi lehtitietojen mukaan viime kuussa Barcelonan 25 miljoonan euron tarjouksen 18-vuotiaasta Roquesta.

Roquen hintapyynnön takia Barcelona on päätynyt katsomaan myös muita vaihtoehtoja, ja Aubameyang on korkealla heidän listallaan.

Lehtitietojen mukaan Aubameyangin tilannetta tarkkailevat myös Atlético Madrid ja hänen ex-seuransa AC Milan.

Lue lisää Barcelonasta!