Atlético Madridin odotetaan tekevän ensi kesänä paljon liikkeitä siirtomarkkinoilla.

Pelaajia on tulossa ja menossa, ja erityisesti Atléticon hyökkäyspäässä odotetaan tapahtuvan muutoksia. Chelseaan lainattu João Félix on todennäköisesti lähtökuopissa ja Álvaro Moratan on huhuttu palaavan Italiaan.

Relevon mukaan Atlético on kiinnostunut vahvistamaan hyökkäystään Club Atlético Tigren Mateo Reteguilla ja Chelsean Pierre-Emerick Aubameyangilla.

Retegui, 23, on iskenyt Tigrelle 51 ottelussa 29 osumaa, ja torstaina hän onnistui maalinteossa myös A-maajoukkuedebyytissään Italian paidassa.

Aubameyang, 33, ehti pelata viime vuonna noin puoli vuotta Barcelonassa lähdettyään Arsenalista, mutta hänet kaupattiin jo viime syksynä takaisin Englantiin – tällä kertaa Chelsean riveihin.

Gabonilaiskärki on kuitenkin jäänyt vähälle peliajalle Chelseassa, ja lontoolaisseura on lehtitietojen mukaan harkinnut jopa hänen sopimuksensa purkamista. Aubameyangia on viety huhuissa myös takaisin Barcelonaan, mutta Katalonian suurseuran on tällä hetkellä vaikea suunnitella uusia hankintoja talousvaikeuksiensa takia.