Ivan Fresneda, 18, on ollut tämän kauden otteillaan Euroopan suurseurojen huulilla.

Real Valladolidin puolustajalupaus oli tammikuussa yksi siirtoikkunan puhutuimmista nimistä.

Fresnedalle on ollut jalkapallouran lisäksi tärkeää pitää koulutuksesta huolta. Laitapuolustaja on opiskellut niin englantia kuin saksan kieltä, joista on hyötyä myös omalla uralla.

– Olen aina arvostanut opiskeluja jalkapallouran ohella. Minä olen ihminen, joka pitää kielten opiskelusta, Fresneda kertoi AS:lle.

Fresnedan otteet Valladolidissa ovat herättäneet Euroopan suurseurojen huomion. Borussia Dortmund, Arsenal ja Juventus ovat olleet jokainen kiinnostuneita lahjakkaan laitapuolustajan palveluksista.

Vaikka suurin intohimo on espanjalaisessa jalkapallossa, Fresneda seuraa myös aktiivisesti ulkomaan sarjojen tapahtumia.

Suurseurojen mielenkiinto tuntuu hyvältä, mutta nuorukainen on keskittynyt taistelemaan Real Valladolidin sarjapaikasta.

– Seuraan niitä paljon, koska perheeni on todella kiinnostunut jalkapallosta. Katson melkein kaiken jalkapallon, mitä pystyn. Olen ollut intohimoinen siitä lapsesta lähtien. Seuraan kuitenkin eniten espanjalaista jalkapalloa.

– Se on syy olla ylpeä. Minä olen kuitenkin myös nyt suuressa seurassa: Valladolidissa. Ajattelen vain omaa joukkuettani ja tänä päivänä myös maajoukkuetta.

LUE MYÖS!