Atlético Madrid on kiinnostunut paikalliskilpailijansa Real Madridin keskikenttäpelaajasta Dani Ceballosista, kertoo Marca.

Ceballosin, 26, sopimus Los Blancosin kanssa päättyy tämän kauden jälkeen, ja hänen tulevaisuutensa on ollut kuuma puheenaihe jo hyvän aikaa.

Aiemmilla kausilla näytti siltä, että Ceballos ei koskaan onnistuisi murtautumaan Madridin pelaavaan kokoonpanoon, mutta kuluvalla sesongilla hän lukeutui vuodenvaihteen jälkeen hetkellisesti valkopaitojen parhaimmistoon.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Daniel Ceballos

@DaniCeballos46
🔴🟡🔴 Gran victoria y ➕3️⃣ Es difícil describir lo que significa defender esta camiseta! ❤️ Gracias a la afición de Málaga por este apoyo increíble!🙌🏻 Vamos! 💪

@sefutbol #VamosEspaña #EURO2024 @UEFA

Moni olisi ollut valmis antamaan Ceballosille siinä hetkessä jatkosopimuksen silmänräpäyksessä, mutta sen jälkeen hänen peliaikansa on taas vähentynyt, kun muut keskikenttäpelaajat ovat olleet kunnossa.

Ceballos on pelannut tällä kaudella 31 ottelussa, mutta hänelle on kertynyt minuutteja vain 1 153, eli keskimäärin alle 40 minuuttia peliä kohden.

Marcan mukaan Ceballosin ensisijainen toive on yhä jatkaa Real Madridissa, mutta ainoa vaihtoehto se ei ole. Hän on toistaiseksi torjunut kosiskelut Atléticosta ja Englannin Valioliigasta, mutta hänen mielensä on alkanut muuttua, kun Madridin toimistolta ei ole kuulunut mitään.

Atlético on ollut Ceballos edustajiin jo kahdesti yhteydessä. Se pystynee lupaamaan Ceballosille enemmän peliaikaa ja mahdollisesti myös rahakkaamman sopimuksen. Real Madrid ei ole toistaiseksi viestinyt pelaajalle, että hän olisi tärkeä osa heidän tulevaisuuttaan.