Real Madridin Carlo Ancelotti on Brasilian kannattajien ja pelaajien suosikki miesten maajoukkueen päävalmentajaksi, sanoo maan jalkapalloliiton (CBF) puheenjohtaja Ednaldo Rodrigues.

Ancelottin, 62, ja Madridin sopimus on voimassa vielä ensi kauden ajan, mutta hänen lähdöllään on spekuloitu jo tovi ja huhut Brasilia-pestistä ovat liikkuneet jo kuukausien ajan.

Viime aikoina myös monet Brasilian maajoukkueen pelaajat ovat kommentoineet Ancelottin mahdollista siirtoa Seleçãon peräsimeen.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Ederson: “I spoke to Casemiro, Vinicius and Militão… there's a big possibility that Carlo Ancelotti is gonna become the new coach of Brazil”. 🚨⚪️🇧🇷 #Brazil

“We will try to eliminate Real Madrid so that Ancelotti can come to Brazil as quick as possible!”, he added smiling.

– Ancelotti ei ole pelkästään pelaajien, vaan myös kannattajien suosikki. Mihin tahansa stadionille menenkin Brasiliassa, hän on ensimmäinen nimi, josta fanit kysyvät minulta, kommentoi Rodrigues AS:n mukaan.

Brasilian on määrä julkistaa uusi päävalmentajansa kesäkuuhun mennessä.

– Meillä on tapaaminen sekä CBF:n valitseman valmentajan että sen seuran puheenjohtajan kanssa, jonka kanssa hänellä on sopimus, sanoi Rodrigues salamyhkäisesti.

Ancelotti valmensi Real Madridia ensimmäisen kerran vuosina 2013-2015 ja palasi seuraan kesällä 2021. Paluukaudellaan hän johdatti Los Blancosin mestariksi La Ligassa ja Mestarien liigassa.