Ranskan A-maajoukkueen päävalmentaja Didier Deschamps valitsi aiemmin tällä viikolla Kylian Mbappén maajoukkueen uudeksi kapteeniksi.

Mbappé korvaa tehtävässä Hugo Lloris’n, joka lopetti pitkän A-maajoukkueuransa Qatarin MM-lopputurnaukseen.

Ranskalaismedian mukaan Antoine Griezmann pettyi pahemman kerran kuultuaan Deschampsin ratkaisusta. Hiljattain 32 vuotta täyttänyt Griezmann odotti nousevansa maajoukkueen uudeksi kapteeniksi, sillä hän on parhaillaan yksi Ranskan pitkäaikaisimpia ja kokeneimpia pelaajia. Griezmann on pelannut yli 50 maaottelua Mbappéa enemmän.

L’Équipen mukaan Griezmann harkitsi jopa jättävänsä maajoukkueen, mutta sittemmin hyökkääjä on rauhoittunut, eikä ole välttämättä sittenkään poistumassa maajoukkueesta. Lähteen mukaan Mbappé keskusteli Griezmannin kanssa Deschampsin päätöksen jälkeen. Mbappé ymmärtää Griezmannin tuohtumuksen ja selitti oman versionsa joukkuetoverilleen.

Mbappé lupasi Griezmannille, että Atlético-hyökkääjä on edelleen tärkeässä asemassa joukkueen sisällä ja osallistuu joukkueen päätöksiin myös tulevaisuudessa.