Napolilla on riveissään yksi Euroopan tämän hetken kuumimmista pelaajista: laitahyökkääjä Khvitša Kvaratskhelia.

Kvaratskhelia, 22, on pelannut debyyttikaudellaan Napolissa 30 ottelua tehden niissä yhteensä 14 maalia ja syöttäen 16. Kannattajat ovat ristineet georgialaistaiturin ”Kvaradonaksi”, mikä kertonee olennaisen hänen arvostuksestaan seurayhteisössä.

Jos asiat olisivat menneet viime kesänä toisin, Kvaratskhelian ja Napolin yhteinen menestystarina olisi voinut jäädä toteutumatta.

Agentti Pablo Ceijas kertoi Mundo Deportivon haastattelussa, että hän oli järjestämässä Kvaratskhelialle viime vuonna siirtoa Espanjaan, mutta diili ei toteutunut, vaikka kiinnostuneita seuroja olikin.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

EuroFoot

@eurofootcom
Kvicha Kvaratskhelia. That's it. That's the tweet.

Ceijasin mukaan Kvaratskheliaa oli tarjottu espanjalaisseuroille noin kuudella miljoonalla eurolla. Lopulta hän siirtyi Napoliin lähes tuplahinnalla, mutta muutamaa espanjalaisseuraa saattaa kaduttaa tällä hetkellä julmetusti, sillä Kvaratskheliasta puhutaan tätä nykyä yli sadan miljoonan euron pelaajana.

– Valenciasta, Levantesta ja Sevillasta oli puhetta. Siirtosumma olisi ollut noin kuusi miljoonaa euroa, kommentoi Ceijas.

– Sevilla oli lähimpänä, mutta (urheilutoimenjohtaja) Monchi kieltäytyi hänen hankinnastaan. Sevillalla oli jo pelaajia sille paikalle, eivätkä he nähneet, mitä Kvaratskheliasta voisi tulla. Myös Villarreal oli kiinnostunut.

Ceijas ei usko, että espanjalaisilla seuroilla olisi enää varaa Kvaratskheliaan.

– Nyt hän on sadan miljoonan euron arvoinen. Hän voisi pelata Real Madridissa tai Barcelonassa, mutta uskon, että hän päätyy Valioliigaan, jossa voidaan maksaa tuollaisia summia.