Barcelona voitti Real Madridin sunnuntaina el Clásicossa 2-1.

Loistavan kauden pelannut Ronald Araújo pelasi täydet minuutit Barcelonan puolustuksessa. Araújo sai ottelussa lihasvamman vasempaan jalkaansa, mutta kykeni siitä huolimatta pelaamaan kamppailuun loppuun.

Barcelona tiedotti maanantaina Araújon lihasvammasta. Araújo ei matkusta Uruguayn A-maajoukkueen otteluihin, vaan jää Barcelonaan kuntouttamaan vammaansa.

Jijantesin saamien tietojen mukaan Araújon tavoite on palata pelikentille 5. huhtikuuta, kun Barcelona ja Real Madrid iskevät yhteen Copan välierien toisessa osassa Camp Noulla. Barcelona voitti Bernabéulla pelatun avausosan 1-0.

FC Barcelona

@FCBarcelona_es
[COMUNICADO MÉDICO]

El jugador del primer equipo Ronald Araujo sufre una lesión en el aductor del muslo izquierdo. Es baja y su evolución marcará su disponibilidad.