Englantilaisen jalkapallon ystävät yllättyivät keskiviikkona, kun Barcelonan laitahyökkääjä Ousmane Dembélé nähtiin paikan päällä seuraamassa maan toiseksi korkeimman sarjaportaan, Mestaruussarjan, ottelua Sunderlandin ja Sheffield Unitedin välillä.

Dembélé, 25, ei ole koskaan urallaan pelannut Englannissa, mutta ranskalaistaiturin tiedetään seuraavan brittijalkapalloa.

Toissa vuonna Dembélen maanmiehen, maalivahti Illan Meslierin kautta kävi ilmi, että Barcelonan ranskalaislaituri oli pyytänyt häneltä Leedsin pelaajien nimikirjoituksilla varustettuja pelipaitoja, koska hän on seuran iso kannattaja.

Dembélé oli joka tapauksessa odottamaton näky keskiviikkona Stadium of Lightilla, jossa pelattiin vielä edellisellä neljällä kaudella Englannin kolmanneksi korkeinta sarjatasoa.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Unexpected pic of the night: Ousmane Dembélé in attendance for the game between Sunderland and Sheffield Utd — he’s together with #SAFC owner Kyril Louis Dreyfus 🔵🔴📸

Takareisivammasta kärsinyt Dembélé bongattiin katsomosta Sunderlandin omistajan Kyril Louis-Dreyfusin kanssa.

Louis-Dreyfusista, 25, tuli Englannin ammattilaisjalkapalloilun nuorin puheenjohtaja, kun hänestä tuli toissa vuonna Sunderlandin enemmistöomistaja. Hän on sijoittanut myös Marseilleen sekä eSports-organisaatio Ovationiin.

Sosiaalista mediaa selaamalla käy ilmi, että Dembélé ja Louis-Dreyfus ovat tunteneet toisensa jo vuosien ajan. Kummatkin ovat aiemmin esiintyneet toistensa julkaisuissa ja viime keväänä Dembélé onnitteli ystävänsä omistamaa seuraa sarjanoususta Instagramissa.