Espanjan maajoukkueen ja Barcelonan entinen päävalmentaja Luis Enrique on kiinnostunut neuvottelemaan Tottenhamin käskyttäjän paikasta, joka saattaa vapautua lähiaikoina, kertoo Times.

Tottenhamia luotsaa tällä hetkellä Antonio Conte, mutta italialaisvalmentajan tulevaisuutta seurassa pidetään epävarmana. Conten ja Tottenhamin sopimus päättyy ensi kesänä, mutta joidenkin lehtitietojen mukaan hän saattaa lähteä seurasta jo aiemmin, jos tulokset ja esitykset eivät käänny nousuun.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Squawka

@Squawka
After getting knocked out by Milan, Spurs' wait for a trophy could extend to 16 years…

◎ Harry Redknapp
◎ André Villas-Boas
◎ Tim Sherwood
◎ Mauricio Pochettino
◎ José Mourinho
◎ Nuno Espírito Santo
◎ Antonio Conte

...unless they win the Premier League. 🙃

Enrique on ollut vailla työpaikkaa lähdettyään Espanjan maajoukkueen peräsimestä Qatarin MM-kisojen jälkeen. Hän valmensi La Rojaa vuosina 2018-2022. Espanja eteni Qatarissa lohkokakkosena jatkoon, mutta putosi heti ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Marokolle rangaistuspotkukilpailussa.

Cadena SER:n mukaan Espanjan jalkapalloliiton puheenjohtaja Luis Rubiales ja urheilujohtaja Jose Francisco Molina olivat luvanneet, että he keskustelisivat Enriquen tulevaisuudesta hänen kanssaan MM-kisojen päätyttyä.

Kyseistä keskustelua ei kuitenkaan ikinä käyty. RFEF ilmoitti Enriquelle yksipuolisesti päätöksestään vaihtaa valmentajaa ja tarjoutui julkaisemaan yhteistiedotteen hänen kanssaan. Jatkosopimustarjousta odottanut Enrique ei halunnut yhteistiedotetta. Enriquen tilalle nostettiin alle 21-vuotiaiden maajoukkueesta Luis de la Fuente.

Seuratasolla Enrique on valmentanut pääsarjatasolla AS Romaa, Celta Vigoa ja viimeksi Barcelonaa vuosina 2014-2017. Blaugranan peräsimessä hän voitti muun muassa kahdesti La Ligan ja kertaalleen Mestarien liigan.

Timesin mukaan Enriqueä kiehtoo valmentaminen Valioliigassa ja hän on noussut Tottenhamin seurapomojen silmissä ykkösehdokkaiden joukkoon.