Real Madridin edustaja tapasi Jude Bellinghamin ja hänen edustajansa hiljattain Dortmundissa, kertoo AS.

AS:n saamien tietojen mukaan Bellingham on Real Madridin kesän siirtoikkunan ehdoton ykköstavoite.

Seurajohto näytti vihreää valoa sille, että Real Madridin edustaja matkusti Saksaan tapaamaan pelaajaa ja hänen lähipiiriään. Matkan idea oli tutustua paremmin Bellinghamiin ja kertoa hänelle, miksi pelaajan pitäisi siirtyä tulevaisuudessa Real Madridiin. Tapaamisen yhteydessä Real Madrid esitteli urheilullisen projektinsa Bellinghamille.

Real Madrid joutuu kilpailemaan tosissaan Liverpoolin kanssa Bellinghamista. Saksalaisen Sport Bildin mukaan Liverpool johtaa parhaillaan kilpailua Bellinghamista. Saksalaismediassa on uutisoitu aiemmin siitä, miten Dortmund on asettanut Bellinghamille noin 150 miljoonan euron hintalapun.

19-vuotias keskikenttäpelaaja kuuluu nuoresta iästään huolimatta pelipaikkansa ehdottomaan parhaimmistoon Euroopassa.