Barcelona on kiinnostunut uruguaylaisen Liverpool FC Montevideon keskikenttäpelaajasta Fabricio Díazista, kertovat Mundo Deportivo ja Diario Sport.

Díazilla, 20, on tilillään jo yli sata ottelua kasvattajaseuranssa edustusjoukkueessa ja hän kipparoi Uruguayta alkuvuonna Etelä-Amerikan alle 20-vuotiaiden mestaruusturnauksessa, jossa hän viimeisteli viisi osumaa ja syötti kaksi.

Montevideon Liverpool on asettanut Díazin pyyntihinnaksi kuusi miljoonaa euroa, minkä vuoksi hänen perässään on seuroja myös muualta Etelä-Amerikasta.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Football España

@footballespana_
Barcelona are interested in signing Uruguayan youngster Fabricio Diaz from Liverpool FC Montevideo (MD).

The 20-year-old impressed at the recent U20 Sudamericano tournament, where he scored five goals.

Muun muassa Brasilian suurseurat Flamengo ja Palmeiras ovat neuvotelleet Montevideon Liverpoolin kanssa Diázista.

Siirto Brasiliaan tarkoittaisi todennäköisesti, että Díazin lähtö Eurooppaan viivästyisi vähintään vuodella, mutta Flamengo ja Palmeiras pystyisivät tarjoamaan hänelle varsin erilaisen projektin kuin Barcelona.

Barcelonassa Díaz aloittaisi todennäköisesti uransa seuran kakkosjoukkueessa, kun taas Brasiliassa hänelle voisi olla tarjolla korkea palkka sekä iso rooli edustusjoukkueessa, joka kilpailee usemmankin pokaalin voitosta.

Siirto Brasiliaan tarkoittaisi luultavasti myös sitä, että hänen kuuden miljoonan euron hintalappunsa vähintäänkin tuplaantuisi ennen potentiaalista siirtoa Eurooppaan.